Hai orang-orang yg Beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa suatu berita, Maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu( Al-hujuraat : 6 )

Sunday, December 19, 2010

Batu Berbentuk Dot Dot Dot

Dalam berblog walking, terjumpa satu entry dan gambar ni. Terkejut bila tengok. Batu berbentuk kemaluan lelaki?Alamak!!!Tidak!!

Batu ni dijumpai seorang lelaki yang sedang bina sebuah bangsal di Maryland,Amerika Syarikat. Dia ni pandang bawah untuk cari seketul batu galas lalu terjumpalah batu ni yang menyerupai kemaluan lelaki.

inilah batu yang dimaksudkan
Martin Kenny, yang menyara diri sebagai tukang baiki ladam kuda di Elk Neck Park, terkejut dengan penemuannya itu dan turut perasan batu ini turut mempunyai sebuah lubang di tengahnya.

Kenny memberitahu Metro.co.uk: 'Saya hanya tunduk dan terlihat batu itu. Syukur pelanggan saya tidak melihatnya'

Beberapa orang mendakwa batu ini adalah stalaktit tetapi Kenny menafikan dakwaan itu kerana batu ini bukannya daripada batu kapur.

lubang di tengah batu
Batu ni turut ada lubang ditengahnya. Tapi tak pasti kenapa lubang ni tercipta.

4 comments:

  1. ada jugak batu mcm ni..buat penumbuk lesung ok gk..

    ReplyDelete
  2. hahaha...apa pakmi ni cari isu2 macam nie...
    p/s: batu bentuk dot3 pompuan ada x? hahahahahaahahha

    ReplyDelete

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Komen dari kalian amat dialu-alukan tetapi jagalah adab berbahasa semasa komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...